Vati-Pálfi Ivett tanárnő kiemelkedő munkájának elismerése

A vármegye tavalyi tanévben kiemelkedő eredményeket elért diáksportolóit, sportszakembereit díjazták az Agórában…

Az eseményen a diáksport területén kiemelkedő munkát végzett sportszakembereket is díjazták. Díjat vehetett át iskolánk testnevelés munkaközösségének vezetője Vati-Pálfi Ivett tanárnő is.

A díjátadón hangzott el: “Ivett 2017 óta tanít a Noszlopy Gáspár Gimnáziumban és két éve Ő vette át testnevelés munkaközösség vezetését. Lelkes, precíz pedagógusként szervezi az iskola aktív diáksportos életét. Tanítványaival rendszeresen részt vesz a diákolimpia eseményeken felkészítő és kísérő tanárként, így hozzájárulva a Noszlopy-s diáksport hírnevének öregbítéséhez. A Veszprém Megyei Diáksport Egyesület által lebonyolított országos diákolimpia versenyek szervezésében is aktívan részt vesz, szinte minden országos elődöntő és döntő előkészítésében szerepet vállal, a rá bízott feladatokat minden alkalommal igényesen készíti elő és látja el. Diákjait is bevonja a szervezői munkába, így átadva tapasztalatát és tudását a következő generáció számára.”

Szívből Gartulálunk Kolléganőnknek!

Link az eseményre: https://www.veol.hu/helyi-sport/2023/04/hatvannal-is-tobb-dobogos-helyet-ertek-el-a-varmegyei-diaksportolok-orszagos-versenyen